Universitatea Craiova

Craiova si-a prezentat noul echipament. Un nou simbol scos in evidenta

Echipa de prima liga U Craiova 1948 si-a prezentat echipamentul pentru noul sezon competitional, cu doua zile inaintea Supercupei Romaniei contra celor de la CFR Cluj.

Pentru sezonul 2018/2019 oltenii vor avea doua randuri de echipament. Unul complet albastru pentru meciurile de acasa si un altul complet alb pentru partidele din deplasare. Exista si un al treilea echipament, de rezerva, de culoare neagra.

Portarii au de ales intre culorile galben si verde.

Ca element de noutate a disparut Coloana Infinitului de pe centrul tricourilor, locul acesteia fiind luat de Leul Baniei, simbolul traditional al Craiovei.

"Ca și în sezonul trecut, partenerul nostru principal, Betano.com este prezent pe piept, în timp ce pe laterala tricoului am dorit să scoatem în evidență agresivitatea leului, simbol prezent de altfel și pe autocarul echipei. Fiindcă istoria a fost scrisă de eroi am dorit să scoatem în evidență și Campioana Unei Mari Iubiri. Denumirea se regăsește pe spatele tricoului, chiar deasupra numelui jucătorului, sub o grafică specială realizată în urmă cu ceva timp de suporteri. Nu în cele din urmă, fontul numerelor de pe tricouri este inspirat din sabia leului de pe stema Universității, printr-o formă ascuțiță adaptată noilor tendințe. Ne dorim și sperăm ca în acest tricou echipa noastră să atingă performanțe și mai înalte față de sezonul trecut", a declarat Marcel Popescu, presedintele clubului, la prezentarea noului echipament produs de firma spaniola Joma.



Craiova si-a prezentat noul echipament. Un nou simbol scos in evidenta