Universitatea Craiova

Craiova si-a prezentat noul antrenor. Primul obiectiv anuntat

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Grecul Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial, duminica, la Universitatea Craiova.

Ouzounidis a inceput conferinta de presa prin a spune "buna dimineata" in romana, dupa care a continuat in limba lui materna.

"Fiecare antrenor are metodele si ideile sale despre fotbal. Consider ca ar fi o greseala sa incerc sa schimb totul din prima zi, mai ales in aceasta perioada aglomerata de meciuri. Ma consider un antrenor echilibrat.

"Nu pot sa trec la schimbari majore de la inceput, pentru ca sunt convins ca voi crea mai multe probleme decat rezolvari. Sa nu asteptati sa schimb totul din prima zi.

"O sa iau masuri de corectare. Nu voi schimba radical sistemul de joc. Sa-i pun pe jucatori sa joace cum nu au mai facut-o, dar vor exista schimbari. Trebuie sa lucram la mentalitate si trebuie sa facem un grup, o echipa cu un nivel psiholovic foarte bun", a spus Ouzounidis.

Marinos Ouzounidis are 52 de ani si le-a antrenat in cariera pe Apoel Nicosia, AEL Larissa, Iraklis Salonic, Skoda Xanthi, Platania, Egrotelis, Panionios, Panathinaikos Atena şi AEK Atena

Ultima oara a stat pe banca formatiei cipriote APOEL Nicosia, echipa alaturi de care a castigat singurele trofee din cariera, titlul si Supercupa in sezonul 2001/2002.

Dupa Cristiano Bergodi, Corneliu Papura si interimarul Dragos Bon, Ouzounidis este al patrulea antrenor al Universitatii Craiova in actualul sezon competitional.



Craiova si-a prezentat noul antrenor. Primul obiectiv anuntat