Universitatea Craiova

Craiova il ironizeaza pe Marius Sumudica: ”Se alinta”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Clubul Universitatea Craiova a anuntat prin intermediul unui comunicat ca nu negociaza pentru niciun antrenor.

”Astăzi, ne asumăm numirea domnului Corneliu Papură în funcția de antrenor principal. La calitățile pe care am mizat în alegerea pentru perioada precedentă în care a fost antrenor principal, acum putem să mai adăugăm una: rezultatele obținute. Pentru că domnul Papură a reușit în acea perioadă două calificări consecutive în tururi superioare ale UEFA Europa League, precum și o medie de două puncte pe meci, medie care, dacă ar fi fost menținută astăzi, ne-ar fi plasat pe prima poziție a clasamentului. Și asta în condițiile în care timp de o lună și jumătate a jucat din 3 în 3 zile, cu deplasări în Azerbaidjan, Grecia sau Ungaria. Mai mult decât atât, considerăm că, în acest moment, avem un lot mult mai puternic decât a fost în primul mandat, cu jucători ca Nistor, Ivan, Mihăilă și Koljic (accidentați în acel moment), Cosic și Mățel. Credem totodată că jucători precum Martic, Mirko sau Mateiu, jucători ce au evoluat mai puțin sau deloc în ultima perioadă, vor aduce un plus valoric echipei. Și sperăm că în perioada imediat următoare să se mai alăture cel puțin un nume familiei noastre.

”Și, nu în ultimul rând, Știința nu negociază cu antrenori prin intermediul presei. Am văzut că sunt câțiva care se „alintă” dând comunicate sau emițând păreri despre ce trebuie sau ce nu trebuie să facă Universitatea Craiova, dacă să băgăm sau să nu băgăm mâna în buzunar. Credem că asta nu le face cinste și, cu tot respectul, este mult mai bine ca și pe viitor fiecare să ne vedem de drumul nostru. Fără să însemne că nu le apreciem munca pe care o depun la cluburile la care-și desfășoară activitatea.

”Pentru că suporterii reprezintă elementul central al filozofiei Universității Craiova, vom fi întotdeauna extrem de atenți la așteptările lor. Asta înseamnă că le suntem oricând la dispoziție pentru o întâlnire care să lămurească toate aspectele menționate în ultimele luări de poziție. Iar dacă vor exista păreri diferite, sunt convins că vom avea maturitatea să le rezolvăm.

”Nu contează cum se numesc jucătorii sau antrenorii noștri, ei vor avea parte întotdeauna de respectul, iubirea și susținerea noastră. Dar cine greșește, va plăti. Și așa s-a întâmplat întotdeauna. Dar va plăti proporțional cu greșeala făcută și nu va plăti pentru greșeli inventate. Iar ce se întâmplă în interiorul echipei va rămâne în interiorul echipei și asta fără să însemne că apărăm sau ascundem ceva. Dar nu vom accepta niciodată să ne spălăm rufele în spațiul public.

”Pe 31 ianuarie începe mini-returul acestui final de campionat regulat. Sunt 4 meciuri de care pe care, 4 meciuri în care putem lua o opțiune serioasă pentru ceea ce ne dorim cu toții. Să fim campionii României. Dar pentru asta avem nevoie unii de alții”, se arata in comunicatul celor de la Craiova semnat de patronul Mihai Rotaru.Craiova il ironizeaza pe Marius Sumudica: ”Se alinta”