Universitatea Craiova

Craiova condamna vehement delegarea unui arbitru partinitor

Sursă foto: CSU Craiova

Clubul de fotbal Univeristatea Craiova a reactionat vehement vineri seara, dupa ce a aflat ca „celebrul” arbitru Alexandru Tudor se va afla la centru in partida de sambata contra Astrei.

Iata mai jos comunicatul Craiovei. Cuvintele marcate cu bold ne apartin.

"Delegarea domnului Tudor la partida cu Astra, un act de sfidare la adresa întregii Oltenii

Am luat act cu indignare și revoltă de delegarea domnului Alexandru Tudor la primul meci al Universității din playoff, chiar la Craiova, cu Astra.

Dl. Tudor a făcut praf mai multe meciuri ale Științei, influențând decisiv rezultatul unor partide cruciale, cum ar fi cea jucată cu Steaua în chiar ultimul meci de pe fostul ”Central” (când un penalty inventat de numitul domn arbitru a scos Craiova din competiție și a stricat sărbătoarea unei regiuni întregi).

Având în vedere toate aceste antecedente, precum și numeroasele proteste și luări de poziție ale clubului nostru împotriva prestațiilor domnului arbitru, de-a lungul timpului, considerăm delegarea lui o ofensă la adresa tuturor suporterilor olteni, ba chiar un gest inconștient, dacă ne gândim la ostilitatea cu care va fi primit de un stadion întreg, fapt ce ar putea strica tot spectacolul fotbalistic la care toată lumea (noi, adversarii noștri și, sperăm, forurile fotbalistice interne) spera.

Reamintim tuturor că oficialii Universității, spre deosebire de cei ai rivalilor, au avut mereu poziții decente și îngăduitoare la adresa arbitrajelor deseori potrivnice din acest sezon. Pentru că știm și admitem că orice om poate să greșească. Doar că sunt și oameni care greșesc atât de des și atât de unidirecțional încât, cu tot respectul, nu mai putem avea încredere în probitatea profesională a domnului Tudor.

Nu am cerut și nu vom cere niciodată tratament preferențial, cerem doar să fim tratați corect și sportiv, iar delegarea de astăzi este (și ne măsurăm bine cuvintele) o bătaie de joc la adresa fotbalului și la adresa Universității Craiova, în egală măsură". 



Craiova condamna vehement delegarea unui arbitru partinitor