Universitatea Craiova

Craiova a ratat cu Honved cat pentru un sezon intreg. Calificarea se joaca in Banie

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova a dominat-o copios pe Honved Budapesta, joi seara, in prima mansa a dublei din turul 2 preliminar al Europa League, meci incheiat in cele din urma la egalitate, scor 0-0.

Oltenii au controlat autoritar jocul disputat la Gyor si doar lipsa de concentrare la finalizare a lipsit ca Universitatea Craiova sa castige aceasta prima mansa cu Honved.

Chiar si asa, Honved a ratat doua mari ocazii in prima repriza prin puternicul atacant N'Gog, la prima dintre faze in minutul 27 portarul Pigliacelli respingand fabulos cu o mana.

La a doua ocazie pentru cei de la Honved, in minutul 41, N'Gog a ratat de putin spatiul portii cu o lovitura de cap care s-a dus peste poarta.

Craiova a fost mult mai atenta in aparare in partea secunda si cei de la Honved nu au mai amenintat poarta lui Pigliacelli.

In schimb oltenii au oferit un adevarat festival de ratari. Vatajelu si-a tradat formatia de fundas in minutul 58, cand nu a reusit sa reia decisiv din cativa metri la o minge pasata de Roman. Barbut in minutul 72 n-a reusit sa trimita in poarta dintr-o pozitie ideala la mingea intoarsa de Roman din flancul stang.

O si mai mare ocazie a ratat Craiova in minutul 90 dupa o lovitura libera executata excelent de Vatajelu. Mingea ajunsa in careu a fost reluata din sase metri de Kelic peste poarta.

Urmeaza returul de peste o saptamana din Banie, unde in mod normal Craiova ar trebui sa castige la pas in fata unui adversar modest.



Craiova a ratat cu Honved cat pentru un sezon intreg. Calificarea se joaca in Banie