Universitatea Craiova

Costica Stefanescu, inmormantat la Craiova cu onoruri militare

Costica Stefanescu, fostul capitan Universitatii Craiova a fost inmormantat, sambata, la cimitirul Sineasca din Craiova, cu onoruri militare, in prezenta a aproximativ 1.500 de persoane, la funeralii fiind prezenti si toti fostii componenti ai Craiovei Maxima.

Sute de oameni, dar si fostii colegi de la Craiova Maxima s-au adunat inca de la primele ore ale diminetii la Biserica Harsu din Craiova, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Costica Stefanescu, informeaza Mediafax.

Slujba religioasa a inceput la ora 11.00, cand sicriul cu trupul neinsufletit al lui Costica Stefanescu a fost depus in mijlocul curtii bisericii.

Aproximativ 800 de persoane au venit la biserica sa isi ia ramas bun de la Costica Stefanescu, printre cei prezenti fiind si cei doi copii din prima casatorie a fostului fotbalist, dar si fratele acestuia, Ion Stefanescu.

La funeralii au fost prezenti si toti fostii componenti ai Craiovei Maxima: Silviu Lung, Aurel Ticleanu, Aurel Beldeanu, Sorin Cartu, Nicolae Tilihoi, Ghorghita Geolgau, Nicolae Ungureanu, Rodion Camataru, Costica Donose, Grigore Ciupitu, Gabi Boldici, Mircea Irimescu, Petre Purima.



Costica Stefanescu, inmormantat la Craiova cu onoruri militare