Universitatea Craiova

Corneliu Papura si-a dat demisia de la Craiova

Decizie surprinzatoare la nivelul conducerii echipei CS Universitatea Craiova.

Antrenorul Corneliu Papura si-a anuntat demisia din postul ocupat pe banca tehnica a oltenilor, informatia fiind publica la o saptamana de la momentul deciziei.

"Domnul Papura si-a dat demisia, noi am fost extrem de socati, foarte tristi, foarte suparati, nu am luat in calcul aceasta varianta. Din pacate s-a intamplat. Nu schimba nimeni antrenorul in plina epidemie si pe ultimele opt etape, la sfarsitul drumului. Nu ne-a trecut prin cap sa-l schimbam pe Corneliu Papura", a confirmat Mihai Rotaru, patronul Craiovei din Liga 1, la postul Pro x.

Edi Iordanescu, antrenor care si-a anuntat plecarea de la Gaz Metan, este principalul favorit sa preia Craiova.

Nu este exclusa nici o revenire a lui Victor Piturca, dupa ce acesta a spus ca a ramas intr-o relatie buna cu Mihai Rotaru.

"Este greu de crezut ca in mai putin de doua, trei zile pot sa bat palma cu cineva, in conditiile de negociere pe contract, deci udeva la patru zile e realist", a mai spus Rotaru.

Papura, 46 ani, a pregatit Craiova in doua randuri, dupa plecarea lui Devis Mangia aproape de finalul sezonului trecut, si dupa despartirea de Piturca in urma infrangerii cu FCSB din decembrie 2019, in ultima etapa a anului calendaristic.



Corneliu Papura si-a dat demisia de la Craiova