Universitatea Craiova

Corneliu Papura, prezentat la Craiova

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

U Craiova 1948 CS l-a prezentat, marti, pe Corneliu Papura drept noul antrenor al echipei in locul italianului Devis Mangia.

Fost castigator al titlului national cu Universitatea Craiova in 1991, Papura a semnat un contract valabil pana la finalul actualului sezon. 

“Destinul a facut sa fiu din nou alaturi de Sorin Cartu si sper sa fie de bun augur. Am semnat pana la finalul sezonului, indiferent de ce se va intampla. Obiectivul este sa ramanem pe locul trei, dar potentialul echipei este mai mult decat locul trei”, a spus Papura. 

Acesta a vorbit si despre relatia pe care a avut-o cu fostul antrenor Devis Mangia, plecat de la echipa dupa o discutie cu patronul Mihai Rotaru.

“Am avut o relatie foarte buna. In fotbal totul se intampla foarte repede, totul depinde de momente. Nimic nu este usor, mereu e loc de mai bine”, a mai spus noul antrenor al Craiovei. 

Component al echipei care a câştigat eventul din 1991 şi al echipei Naţionale la Campionatul Mondial din 1994, este absolvent al licenţei UEFA PRO şi lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii şi Juniori şi director sportiv.



Corneliu Papura, prezentat la Craiova