Universitatea Craiova

Ce posta pe Facebook fata lui Ilie Balaci când tatăl ei murea

Ilie Balaci a încetat din viață duminică, 21 octombrie 2018, în jurul orei 9:20 dimineață. Exact în acel moment, fata sa posta pe rețelele de socializare un mesaj cu starea de spirit „feeling amused”.

Acest lucru arată încă o dată inutilitatea și ridicolul negru pe care rețelele de socializare îl au în viața unui om. Dacă mai era nevoie de încă un exemplu, în afară de tot „gunoiul” rămas în spate pe paginile de socializare după moartea celor care le-au întreținut cu devotament de-a lungul vieții, atenți să iasă mai bine, atenți să arate.

În cazul de față, cum ar fi fost ca fata lui Balaci, în loc să se amuze public de amintile aventurilor din tinerețe creând gunoi pe Facebook, să îl fi sunat pe tatăl ei, cel care îi cumpărase un apartament în centrul Bucureștiului (undeva vis-a-vis de Facultatea de Drept) la o vârstă pe care nici măcar un bucureștean, cu atât mai puțin o fată de provincie, ar fi visat să îl aibă la acea vârstă?

Exact când ea îți amintea cu bucurie de lucrurile petrecute în tinerețe în același timp asigurându-și prietenii de pe Facebook de vasta ei experiență multă trăită în acel apartament, cel care îi cumpărase apartamentul pentru a-i asigura condiții maxime de învățătură în liceu, murea.

Ca sa o citez chiar pe ea din acel mesaj „asa, ca sa stiti”.

Onlinesport: Vadim Cușnarencu

/p>



Ce posta pe Facebook fata lui Ilie Balaci când tatăl ei murea