Universitatea Craiova

Cauza oficiala a mortii lui Ilie Balaci. Fostul mare fotbalist va fi inmormantat marti!

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial/

Medicii au efectuat la cererea familiei fostului mare fotbaslist autopsia pentru a oferi un raspuns cu privire la cauzele mortii lui Ilie Balaic la varsta de 62 ani, aparent fara sa fi suferit de vreo boala cronica.

“Insuficienta respiratorie si infarct miocardic” este cauza decesului lui Ilie Balaci, dupa cum a anuntat personalul medical care a efectuat autopsia.

Ilie Balaci s-a stins din viata duminica dimineata la putin timp dupa ce a acuzat o stare de rau si incapacitatea de a mai respira.

Cu doar cateva zile in urma acesta trecuse pragul unui cabinet medical, unde fusese diagnosticat cu o alergie.

In alta ordine de idei, trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist va fi depus luni dupa ora pranzului la Biserica Sf.Ilie din Craiova

Mitropolitul Olteniei Irineu va sustine o slujba cu incepere de la ora 14:00, apoi la ora 18:00 sicriul cu trupul neinsufletit al fostului mare fotbalist va fi depus la stadionul Ion Oblemenco.

Inmormantarea va avea loc marti la cimitirul Sineasca, acolo unde Ilie Balaci isi va dormi somnul de veci langa ramasitele pamantesti ale tatalui sau.Cauza oficiala a mortii lui Ilie Balaci. Fostul mare fotbalist va fi inmormantat marti!