Universitatea Craiova

Calculele lui Radoi pentru intrarea in playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Mirel Radoi, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a anuntat de cate puncte mai are nevoie formatia sa pentru a fi sigura de intrarea in playoff la finalul sezonului regular.

“Noi calculam in momentul de fata sa mai acumulam inca 25 de puncte. Pentru ca impreuna cu cele pe care le avem azi, atunci vom fi matematic in playoff”, a declarat Mirel Radoi intr-o conferinta de presa.

Echipa din Banie antrenata de fostul selectioner al Romaniei are in prezent 27 de puncte acumulate.

Primele puncte din obiectivul de 25 pot fi obtinut sambata, de la 21:00, cand Stiinta primeste vizita Universitatii Cluj, echipa care etapa trecuta a furnizat surpriza castigand pe teren propriu cu FCSB (2-1).

“E un meci important pentru ambele echipe. Amandoua venim dupa victorii, deci cu un moral bun, dar noi jucam acasa si trebuie sa ne impunem atat ritmul, cat si intensitatea.

“Trebuie sa fim foarte atenti pentru ca Universitatea Cluj este o echipa periculoasa si foarte agresiva. In ultima partida, Clujul n-a dat nicio sansa adversarului timp de 45 de minute. E clar ca pe cei de la U Cluj ii va multumi si un rezultat de egalitate, insa pe noi ne scoate din lupta asta de a obtine cat mai multe puncte”, a spus Radoi.

Acesta a mai spus ca are tot lotul la dispozitie, mai putin atacantul bosniac Elvir Koljic, accidentat.



Calculele lui Radoi pentru intrarea in playoff