Universitatea Craiova

Bergodi se teme de Academica Clinceni

Cu sapte victorii din sapte meciuri disputate, Universistatea Craiova conduce detasat in clasamentul din CASA Liga 1, iar vineri o va intalni pe Academica Clinceni, una dintre echipele incomode ale campionatului.

Cristiano Bergodi, tehnicianul juvetilor din Banie, a vorbit intr-o conferinta de presa despre urmatoarea partida, scotand in evidenta atuurile ilfovenilor.

“Clinceni e o echipă bună, din ceea ce am văzut şi analizat, este o echipă care se apără bine şi proba a fost când a jucat cu FCSB.

“FCSB s-a chinuit pana in minutul 86. Am vazut o echipa care se apara foarte bine si nu ne va fi usor”, a declarat tehnicianul italian de pe banca Universitatii Craiova.

Desi admite ca l-ar interesa si aspectul jocului, nu doar rezultatul, Bergodi sustine ca oltenii vor avea de trecut o adevarata piatra de incercare cu Academica Clinceni.

“Clinceni o echipă betonată pe faza defensivă, nu e uşor să o desfacem, trebuie să avem răbdare. Încercăm să ne facem jocul nostru, va fi un meci foarte, foarte greu”, a concluzionat Bergodi.

Meciul Universitatea Craiova – Academica Clinceni va fi live text pe onlinesport.ro



Bergodi se teme de Academica Clinceni