Universitatea Craiova

Arde Craiova: Un nou scandal Mititelu - Netoiu

Universitatea Craiova merge din scandal in scandal. Nici n-au trecut inca peste golul anulat eronat in Ghencea, ca oltenii au gasit un nou motiv de disputa. Adrian Mititelu si Gigi Netoiu au scos din nou sabiile si se lupta pentru Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu a hotarat sa readuca echipa in Craiova, insa aceasta se produce pe fondul unui scandal de proportii. Mititelu acuza ca Netoiu lucreaza in umbra sa ii ia echipa.

"Netoiu s-a inhaitat cu fostele glorii ca sa imi ia echipa, dar asa ceva nu se va intampla niciodata", a acuzat Adrian Mititelu.

Fostul actionar dinamovist, in prezent om al campului, a negat vehement si spune ca Mititelu vrea doar sa isi gaseasca alibiuri pentru ca tine echipa la limita mediocritatii.

"Mititelu este bolnav mintal, altceva nu am ce sa ii spun! Nu a inventat Mititelu echipa la Craiova, locul ei este aici! Ca sa investesc la Craiova, trebuie sa o dea Mititelu. Iar el a zis ca o lasa mostenire copiilor. De cand a preluat echipa da vina pe mine si pe fostele glorii. Am facut eu transferurile, am adus eu antrenorii? El cauta vinovati!", a raspuns Netoiu.

Onlinesport



Arde Craiova: Un nou scandal Mititelu - Netoiu