Universitatea Craiova

Antrenorul Craiovei trage un semnal de alarma inaintea dublei cu Chindia: “Ar fi o mare greseala”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Marinos Ouzounidis, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a vorbit intr-o conferinta de presa despre cele doua meciuri pe care formatia din Banie le va disputa la rand impotriva Chindiei Targoviste.

Prima partida este programata in campionat, sambata, de la ora 20:00. Apoi, cele doua echipe se vor intalni tot la Buzau, noua casa a Chindiei, dar in sferturile Cupei Romaniei.

“Intotdeauna important este primul meci. Daca ne gandim la meciul de Cupa, le pierdem pe amandoua. Ar fi o mare greseala sa ne gandim la al doilea meci. Trebuie sa ne gandim la primul”, a declarat antrenorul grec al Universitatii Craiova.

“Daca ai un rezultat bun in primul, ai mai multa incredere, te simti mai bine inaintea celui de-al doilea. Si vor fi doua meciuri total diferite. In campionat mai poti face greseli, in Cupa nu poti”, a mai spus Ouzounidis.

In alta ordine de idei, acesta a mai spus ca nu poate conta deocamdata pe bosniacul Elvir Koljic, chiar daca acesta si-a reluat recent pregatirea alaturi de echipa.

Golgeterul Craiovei nu este inca suta la suta pregatit pentru a intra si mai are nevoie de cel putin o saptamana.

Ouzounidis nu poate conta la primul meci cu Chindia pe Ofosu, Acka si Balasa, jucatori care sunt asteptati sa reintre abia peste doua saptamani.



Antrenorul Craiovei trage un semnal de alarma inaintea dublei cu Chindia: “Ar fi o mare greseala”