Universitatea Craiova

Antrenorul Craiovei nemultumit de programarea meciurilor echipei sale

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Marinos Ouzounidis, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a declarat ca nu intelege modul in care formatia pe care o antreneaza este programata la meciuri in raport cu celelalte contracandidate la titlu.

“Incerc sa inteleg putin programul meciurilor. Suntem singura echipa din grupul fruntas care joaca mai devreme decat celelalte formatii. Nu este posibil asa ceva”, a declarat Ouzounidis intr-o conferinta de presa.

“Ar trebui ca echipele sa fie mai protejate, programul sa fie mai corect. Nu este normal sa jucam mai devreme decat alte echipe. Asta e situatia si trebuie sa ne adaptam, dar mi se pare ciudat”, a mai spus tehnicianul elen al Universitatii Craiova.

In alta ordine de idei, antrenorul formatiei din Banie nu intelege de ce sistemul VAR nu este deocamdata implementat si in fotbalul romanesc.

“Si cu VAR se pot face greseli, dar ar fi mai putine”, considera Ouzounidis.

Acesta a prefatat si duelul cu FC Botosani din etapa a 26-a in CASA Liga 1.

“Va fi un meci bun intre doua echipe cu stil ofensiv de joc. Nu ne gandim deocamdata la Cupa Romaniei, pentru ca n-am ajuns in finala. Acum trebuie sa ne concentram asupra campionatului. Vrem sa castigam ambele trofee”, a mai spus Ouzounidis.

Universitatea Craiova este calificata in semifinalele Cupei Romaniei si ocupa locul trei in clasamentul din Liga 1.

Meciul Universitatea Craiova – FC Botosani este programat sambata, cu incepere de la ora 14:30, si va fi live text pe onlinesport.ro



Antrenorul Craiovei nemultumit de programarea meciurilor echipei sale