Universitatea Craiova

Andrei Ivan transferat de Craiova in Rusia

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

Atacantul Andrei Ivan s-a despartit de CS Universitatea Craiova si va evolua in Rusia pentru FK Krasnodar, anunta site-ul oficial al clubului din Banie.

Ivan a semnat pe o perioada de cinci ani si clubul craiovean urmeaza sa primeasca 4 milioane de euro, plus procente dintr-un viitor transfer.

“Ivan nu ajunge oriunde, ci la una dintre forțele primei ligi din Rusia. FC Krasnodar a perfectat deja alte 7 transferuri, în această vară, iar în acest sezon în care și-au și inaugurat una dintre cele mai frumoase arene (pe care se vor disputa și meciuri de la Cupa Mondială 2018) se anunță o candidată puternică la titlu. De altfel, de la promovarea pe prima scenă, Krasnodarul nu a terminat niciodată mai jos de locul 4 în campionat. Așadar, Ivan ajunge la o echipă unde nu doar că va juca, ci o va face în cele mai prestigioase competiții europene”, anunta site-ul oficial al echipei din Banie.

Citeste si: Clauza speciala pusa de Ivan in contractul cu rusii

La 15 ani și 9 luni, Andrei Ivan juca primul meci în tricoul Universității, într-un amical cu Clinceni. Se intampla in iarna lui 2013. A înscris primul gol pentru Universitatea într-un derby de totul sau nimic cu Târgu Mureș, în liga secundă. Tot atunci a făcut pentru prima oară și saltul pe care deja l-a patentat și l-a făcut celebru. De atunci, reușitele au curs: 19 goluri și 13 pase decisive are Ivan, în cele 101 meciuri jucate pentru Știința. Unul dintre goluri a fost marcat chiar la debutul lui în Liga I, contra Stelei, în Ghencea.Andrei Ivan transferat de Craiova in Rusia