Universitatea Craiova

Andone insista pentru fratii Costea

Ioan Andone nu si-a luat gandul de la fratii Costea, desi Adrian Mititelu a anuntat ca acestia nu vor ajunge in Bulgaria, la CSKA Sofia. Tehnicianul roman spera ca macar Florin Costea sa vina sub comanda sa in Bulgaria.
"Stiu ca presedintele lui CSKA Sofia, Dimitar Borisov, va incerca sa ii aduca pe fratii Costea, care sunt niste jucatori excelenti. Florin Costea este un jucator foarte bun si are nevoie sa mearga la o echipa din Europa, pentru a avea obiective mai inalte. Universitatea Craiova este pe locul 14, este clar ca nu are pentru ce sa lupte acolo. Problema este ca Universitatea vrea multi bani, dar in orice caz vor fi negocieri. Daca cluburile nu se vor intelege, asta este viata", a spus Ioan Andone.

In schimbul fratilor Costea, Adrian Mititelu solicita 7 milioane de euro, in timp ce bulgarii sunt dispusi sa ofere doar 2.5 milioane de euro.

La capitolul plecari, Andone a recunoscut ca se va desparti de unii jucatori din lotul lui CSKA Sofia. "Sunt trei jucatori care pot pleca de la CSKA Sofia, insa cum nimic nu este sigur, prefer sa nu le dau numele", a adaugat Andone.

Onlinesport


Andone insista pentru fratii Costea