Universitatea Craiova

Adrian Mititelu trimis in judecata de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in judecata pe Adrian Mititelu, fostul patron al FC Universitatea Craiova, sub acuzatia de evaziune fiscala si inselaciune.

Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii care instrumenteaza acest caz, Mititelu ar fi incasat in 2011 contravaloarea sumei de 1.1 milioane de euro pentru transferul unui jucator intr-un cont deschis pe numele sau, in conditiile in care SC Fotbal Club U Craiova SA se afla in acel moment intr-un proces de executare silita pentru recuperea unor datorii catre ANAF, anunta Gazeta de Sud.

Respectivul transfer nu a fost inregistrat la LPF din motivele expuse mai sus, insa cu banii incasati Mititelu ar fi achitate salariile mai multor angajati ai clubului, iar restul sumei ar fi fost plasata in contul unei societati comerciale pe care acesta o controla din umbra prin intermediul unor interpusi.

Dosarul a fost trimis spre judecata Tribunalului Dolj, iar DNA a dispus sechestrul mai multor bunuri imobile apartinand lui Adrian Mititelu.



Adrian Mititelu trimis in judecata de DNA