Universitatea Craiova

Adrian Mititelu: "Se fac experimente in continuare pe Craiova"

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, sambata, dupa remiza de pe teren propriu a echipei sale cu CS Otopeni, scor 2-2, ca arbitrii dezavantajeaza in mod constant echipa din Banie, transmite corespondentul NewsIn.
"Sunt foarte suparat, chiar daca nu am jucat foarte bine, ne-au facut iar arbitrii. A fost ofsaid de trei metri la golul doi al Otopeniului, cred ca se fac experimente in continuare pe Craiova. Pe Tudor il pregatesc pentru Liga Campionilor, iar acea fata, Monica Rigo, este sustinuta de cineva de sus", a spus Mititelu.

Finantatorul oltenilor a mai afirmat ca jucatorii lui Nicolo Napoli trebuie sa-si revina cat mai repede dupa acest semiesec si sa recupereze punctele pierdute: "Ne-am dorit foarte mult sa fim pentru putin timp pe locul trei. Baietii sunt cu moralul la pamant, dar trebuie sa-si revina si sa recupereze punctele pierdute astazi".

Echipa pregatita de Nicolo Napoli a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 2-2, cu formatia CS Otopeni, si a ramas pe pozitia a sasea in clasament, la egalitate de puncte cu campioana editiei trecute, CFR Cluj. Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din centralul Alexandru Tudor si asistentii Dorin Mudura si Monica Rigo.

NewsIn


Adrian Mititelu: "Se fac experimente in continuare pe Craiova"