Universitatea Craiova

Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de inchisoare: ”M-au executat”

Patronul echipei FC U Craiova 1948, liderul din Liga 2, a fost condamnat la trei ani de inchisoare intr-un dosar in care a fost acuzat de evaziune fiscala. Decizia Curtii de Apel Craiova este definitiva.

”Am fost executat”, este prima reactie a lui Adrian Mititelu.

”E o decizie care nu are nicio legătură cu aplicarea actului de justiție, este o condamnare făcută de mafia din justiție, deranjată de ce am făcut în acești ani. Am făcut fel și fel de plângeri, acum am fost executat. Este o execuție ordinară, fără nicio acoperire legală”, a adaugat Mititelu la Digisport.

Mititelu a mai spus ca va ataca decizia de joi pe toate caile extraordinare posibile.

”Vă rog să mă credeți că este o mare nedreptate și fac pușcărie nevinovat. Nu am făcut nicio faptă ilegală, este un abuz și totul are legătură cu lupta mea de a reduce echipa în prim plan. Timpul va demonstra că fac închisoare total nevinovat”, a mai spus Mititelu.

Dupa excluderea echipei FC Universitatea Craiova din fotbalul romanesc si intrarea societatii in faliment, Mititelu a infiintat o noua societate si a reluat activitatea fotbalistica din Liga 4, ajungand pana in Liga 2.

Echipa lui Mititelu este pe primul loc in Liga 2, fara infrangere dupa noua meciuri.Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de inchisoare: ”M-au executat”