Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a pierdut procesul cu FRF. Anunta noi batalii in instanta

Patronul Craiovei din Liga a 3-a si-a luat adio de la sutele de milioane de euro visate prin procesul intentat Federatiei Romane de Fotbal.

Curtea de Apel București s-a pronunțat în mod definitiv în sensul respingerii solicitărilor de daune în cuantum de aproximativ 300 de milioane euro cerute Federației Române de Fotbal de Fotbal Club U Craiova S.A. pentru excluderea acestui club la data de 20 iulie 2011, anunta FRF pe site-ul oficial.

După 8 ani de litigii, pretențiile Fotbal Club U Craiova S.A., susținute pe calea unei suite întregi de demersuri procesuale, sunt dovedite în mod irevocabil ca neîntemeiate.

Federația Română de Fotbal își exprimă încă o dată adeziunea față de principiul legalității ca fundament al oricăror demersuri pe care le întreprinde în activitatea sa, se mai arata in comunicatul FRF.

Reactia lui Adrian Mititelu nu a intarziat sa apara.

“E o altă speţă, un alt proces care merge mai greoi. Acesta e proces deschis de lichidatorul de la FCU Craiova, făcut ca să-l piardă! N-au cerut ce trebuia! E o altă acţiune care e pe rol. Dar şi dacă pierd, merg în Elveţia!”, a spus acesta la Digi Sport.

“Avem buget de un milion de euro, Eugen Trică are toate condiţiile să promoveze. Avem condiţii aproape la fel ca la Liga 1. Acum mă apuc şi de stadion, într-un an de zile vom lua aripi”, a mai declarat patronul celor de la FCU Craiova.

Echipa lui Mititelu a ratat promovarea si ramane inca un sezon in Liga 3. Eugen Trica a fost instalat antrenor, iar Mititelu are planuri sa-si construiasca propriul stadion in Craiova.Adrian Mititelu a pierdut procesul cu FRF. Anunta noi batalii in instanta