Liga 1

Universitatea Craiova zdrobeste Voluntariul si egaleaza Steaua la puncte

Sursă foto: csuc.ro

Restart in forta de sezon pentru Universitatea Craiova care a invins-o pe FC Voluntari, cu 5-0 (2-0), si revine din acest moment o candidata serioasa la titlul de campioana in Liga 1. Meciul a fost live text aici.

Rezultatele pozitive din meciurile amicale anuntau cumva forma buna a jucatorilor pregatiti de Gigi Multescu, dar nici chiar cei mai optimisti suporteri ai Craiovei nu se asteptau la iuresul ofensiv pus in pracatica de juveti.

Voluntariul a rezistat practic putin peste jumatate de ora pana la golul de 1-0 marcat de Nuno Rocha in minutul 33 dupa o frumoasa actiune a gazdelor.

Reusita oltenilor fusese anuntata de doua mari ocazii in primele zece minute, prima in minutul 3 cu Ivan scapat singur spre poarta si a doua cu Rocha care a reluat peste poarta din fata portii in minutul 9.

Sutul lui Tabacariu din minutul 30 pe langa poarta a reprezentat cea mai mare ocazie a oaspetilor intr-un meci in care Voluntariul a avut o exprimare mai mult decat modesta in joc.

Bancu a stabilit scorul pauzei in minutul 44 din centtrarea lui Baluta, pentru ca imediat dupa pauza rolurile sa se inverseze, cu Baluta la finalizare.

Acesta si-a trecut in cont dubla in minutul 67 din paza lui Ivan dupa un contraatac in superioritate numerica. Acelasi Ivan a inchis tabela cu 11 minute inaintea finalului dintr-o centrare a lui Briceag.



Universitatea Craiova zdrobeste Voluntariul si egaleaza Steaua la puncte