Liga 1

Universitatea Craiova ramane in cursa pentru titlu dupa 1-0 cu FC Voluntari

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa din Banie a obtinut o victorie pragmatica, in stil italian, contra celor de la FC Voluntari, sambata seara, in prima partida a etapei a 7-a din playoff in Liga 1.

Baiaram a marcat unicul gol al meciului, in minutul 8, cu o lovitura de cap din interiorul careului la capatul unei faze colective.

Doua minute mai tarziu Ivan trimitea in bara pe un fond accentuat de dominare din partea oltenilor.

Pe masura trecerii timpului jucatorii pregatiti de Laurentiu Reghecampf au facut pasul inapoi si au aparat avantajul minim de pe tabela.

Prima lovitura de la colt a meciului a avut loc la trei minute dupa pauza si a apartinut gazdelor, pentru a ne face o idee despre cele intamplate pe dreptunghiul verde din Banie.

FC Voluntari a fost mai prezenta in joc in partea secunda, dar Ricardinho nu a prins poarta cu un sut din actiune, in minutul 54.

In prelungirile partidei Koljic a ratat cea mai mare sansa a juvetilor din partea secunda. Sutul in forta trimis de bosniac a fost blocat in extremis de portarul Popa.

Universitatea Craiova se apropie din nou la un punct de FCSB in clasament, echipa de pe locul al doilea care intalneste, luni seara, pe FC Arges, intr-un meci programat pe Arena Nationala de la ora 20:30.

Pana atunci liderul CFR Cluj va fi jucat pe teren propriu cu Farul Constanta (duminica, de la 21:30).

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (Vlădoiu ’88), Găman, M. Constantin (Bic ’46), Bancu - Creţu, Mateiu (Nistor ’78) – Cîmpanu (Gustavo ’61), Baiaram, Ivan – Markovic (Koljic ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FC Voluntari: M. Popa - Ciobotariu, Tamaş, Armaş – Ricardinho (Costin ’81), Meleke, Droppa (Tavares ’87), Raţă (I. Gheorghe ’72), Briceag - W. Lopes (Merloi ’87) – Nemec (L. Fulop ’81). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Creţu ’22, Găman ’58, Pigliacelli ‘90+3 / Nemec ’18, Briceag ’23, Meleke ’51, Tamaş ‘68.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Mihai Marius Marica, George Florin Neacşu – Horia Gabriel Mladinovici.



Universitatea Craiova ramane in cursa pentru titlu dupa 1-0 cu FC Voluntari