Liga 1

Universitatea Craiova, prima victorie cu Neagoe pe banca

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Eugen Neagoe si-a rezolvat probleme cu fosta echipa si a debutat oficial la Universitatea Craiova la meciul de sambata seara cu Hermannstadt, partida castigata de olteni, cu 2-0, in etapa a 23-a.

Andrei Ivan si-a trecut in cont o dubla, in minutele 47 si 64.

Prima reusita a lui Ivan a fost una extrem de spectaculoasa, atacantul gazdelor scuturand plasa cu un sut din afara careului.

In minutul 64, Ivan a majorat avantajul echipei sale dupa o faza fixa de la coltul terenului. Acesta a sters mingea cu capul la coltul lung.

Craiova a trecut pe langa deschiderea scorului la jumatatea primei reprize, cand portarul Letica a scos peste bara sutul lui Capatana de la distanta.

Sub privirile cunoscutului sau tata, Rivaldinho a trecut si el pe langa gol, cu trei minute inaintea pauzei. Brazilianul a cautat coltul scurt cu un sut pe jos. Letica a respins in extremis cu piciorul stang.

Intre cele doua sanse ale oltenilor cei de la Hermannstadt au irosit la randul lor o mare oportunitate prin Butean, in minutul 37. Arlauskis s-a blocat la o faza de unu contra unu in interiorul careului.

Craiova egaleaza FCSB la puncte in clasament dupa acest succes.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Arlauskis - Martic, V. Găman, Raul Silva, Vătăjelu - Căpăţînă (Mateiu 70), Screciu (Hanca 79) - Işfan, Nistor (Cîmpanu 61), A. Ivan – Rivaldinho (Koljic 61). Antrenor: Eugen Neagoe

Hermannstadt: Letica - C. Ene (Babic 80), Bejan, Issah - Butean, P. Petrescu (Bărbuţ 70), Mino Sota, Opruţ - Balaure (Bisceanu 70), D. Paraschiv, Oroian (Iancu 46). Antrenor: Marius Măldărăşanu.

Cartonaşe galbene: Martic 63, Găman 85, Vătăjelu 88 / C. Ene 19, M. Butean 38, D. Iancu 63, R. Opruţ 77.

Arbitri: Marcel Bîrsan - Bogdan Gheorghe, Mircea Orbuleţ.



Universitatea Craiova, prima victorie cu Neagoe pe banca