Liga 1

Universitatea Craiova o bate pe CFR Cluj cu gol la ultima faza

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa Universitatea Craiova a revenit de la 1-2 in meciul de acasa cu CFR Cluj si s-a impus in final, cu 3-2, dupa un gol marcat in minutul 90+6 la o faza care n-ar fi existat fara ultima modificare a lui Dan Petrescu.

Acesta l-a introdus la trecerea timpului pe islandezul Sigurjonsson, iar centralul Radu Petrescu a mai lasat meciul sa curga pentru o faza.

Oltenii au aruncat mingea in careul CFR-ului, Yuri Matias a respins cu capul pana in picioarele lui Roguljic, iar croatul l-a invins pe Hindrich cu un sut din cadere.

Craiova deschisese scorul prin Cretu, in minutul 18, la o balbaiala aparuta in centrul aparari celor de la CFR Cluj. Acesta aproape ca a intrat cu mingea in poarta.

Oaspetii arenei din Banie au egalat cu doua minute inaintea pauzei prin Bordeianu. Sut in forta din interiorul careului la pasa lui Omrani.

Dan Petrescu nu a stat pe banca tehnica fiind suspendat

CFR Cluj a trecut la conducere in debutul partii secunde, minutul 58, prin reusita lui Petrila. Din nou Omrani a fost responsabil cu pasa decisiva.

Craiova a reactionat rapid si a restabilit egalitatea prin Markovic, jucator intrat la pauza in locul lui Koljic. Tanarul atacant a punctat cu un sut in forta din marginea careului.

Oltenii au dominat finalul partidei pe fondul retragerii celor de la CFR Cluj, bara oponundu-se la sutul lui Markovic din minutul 82.

Peste 22.000 de spectatori au asistat la partida

La ultima faza a meciului echipa lui Laurentiu Reghecampf a marcat golul victoriei si se apropie la un punct de locul secund in clasament ocupat de FCSB.

Echipa bucuresteana inchide etapa, luni seara, pe teren propriu cu FC Voluntari.

CFR Cluj ramane pe primul loc la noua puncte de Universitatea Craiova.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu – Mateiu (Bic ’81), Al. Creţu (Roguljic ‘90+1) – Gustavo (Cîmpanu ’63), Nistor (Baiaram ’46), A. Ivan – Koljic (Markovic ’46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CFR Cluj: Hindrich – Susic, Burcă, Graovac, Camora – Bordeianu (Sigurjonsson ‘90+5), Boateng, C. Deac (Yuri ’86) – Neguţ (Petrila ’46), Debeljuh (Dugandzic ’75), Omrani (Păun ’75). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Ivan ’59, Bancu ‘90 / Graovac ’27, Omrani ’75, Susic ’84, Dugandzic ‘85.

Arbitri: Radu Petrescu – Mihai Marius Marica, Ferencz Tunyogi – Ionuţ Coza.



Universitatea Craiova o bate pe CFR Cluj cu gol la ultima faza