Liga 1

Totul despre Universitatea Craiova – FCSB. Cu titlul pe masa!

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipele Universitatea Craiova si FCSB se infrunta, joi seara, de la 19:45, intr-un meci din etapa a 4-a in CASA Liga 1, faza playoff.

Cotele oferite de BETANO
Craiova – 2.61 | Egal – 3.32 | FCSB – 3.16

Pe noul stadion “Ion Oblemenco” din Craiova se intalnesc echipa cu cea mai buna aparare (Craiova – 16 goluri primite) si echipa cu cel mai bun atac (FCSB – 62 de goluri marcate).

FCSB a pierdut un singur meci din ultimele noua partide disputate in deplasare, scor 0-1 cu Hermannstadt, meci disputat in 14 februarie.

Bucurestenii au obtinut de atunci cinci victorii si trei remize.

Va fi a 23-a intalnire intre Craiova si FCSB de la revenirea oltenilor pe prima scena a fotbalului romanesc.

De 17 ori s-au impus cei de la FCSB, doar de doua ori a castigat Craiova, iar alte trei partide s-au incheiat la egalitate.

Cea mai recenta intalnire directa a avut loc pe 4 aprilie si s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, cu FCSB in postura de echipa gazda.

Craiova este echipa cu cea mai buna posesie in playoff (56%), iar FCSB este formatia cu cele mai multe suturi pe poarta (19).

Oltenii sunt neinvinsi in ultimele 11 meciuri disputate in toate competitiile.

FCSB vine dupa infrangerea cu Sepsi Sf. Gheorghe (1-2), partida in urma careia bucurestenii au ratat sansa de a se distanta la patru puncte de CFR Cluj.

Intre timp echipa din Gruia a trecut pe primul loc dupa 2-0 cu FC Botosani in aceasta runda cu numarul patru din playoff.



Totul despre Universitatea Craiova – FCSB. Cu titlul pe masa!