Liga 1

Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1, in deschiderea etapei a 12-a

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Echipele Universitatea Craiova si FC Voluntari au deschis runda a 12-a din prima liga cu o remiza pe terenul formatiei din Banie.

Oaspetii au deschis scorul la zece minute dupa pauza prin Damascan, cu un sut spectaculos din 16 metri la coltul lung.

Craiova a restabilit egalitatea prin Ivan, in minutul 72, dintr-un penalty obtinut tot de el.

In minutul 88, gazdele au solicitat o noua lovitura de la 11 metri la un hent comis de Meleke.

Centralul Istvan Kovacs a fost chemat la margine pentru a vedea reluarile oficiale si a dictat lovitura libera pentru oaspeti in urma unui hent comis anterior de Capatana in duel cu Costin.

FC Voluntari a ratat victoria pe contraatac in minutele suplimentare. Meleke a scapat singur cu portarul si a continuat faza cu pasa in lateral pentru Florea, insa acesta a trimis in portarul Lazar.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Lazar – Vătăjelu (Hanca ’78), Papp, Raul Silva, Mitrea, Bancu – Al. Creţu (Căpăţînă ’58), Screciu (Mateiu ’46), Nistor – Markovic, Roguljic (Ivan ’58). Antrenor: Mirel Rădoi.

FC Voluntari: M. Popa – Meleke, Matricardi, Armaş – Costin, Tavares (Lopes ’82), Droppa, Aliji – Damaşcan (Florea ’75), Nemec (Govea ’75), Raţă (Achim ‘90+4). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Ivan ’79 / Meleke ’39, Raţă ‘39.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - George Vidican.Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1, in deschiderea etapei a 12-a