Liga 1

Universitatea Craiova – FC Botosani 1-0. Bairam decide meciul

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa Universitatea Craiova a castigat la limita duelul cu FC Botosani de pe teren propriu in etapa a 26-a din CASA Liga 1. Un succes prin care oltenii isi consolideaza locul trei in clasament.

Bairam a marcat unicul gol al meciului in minutul 44 din pasa lui Ivan. O faza pornita de la o minge pierduta de Botosani la centrul terenului.

La 0-0, in minutul 33, Botosani a ratat deschiderea scorului prin Chindris dupa o faza fixa. Rodriguez a trimis in careu dintr-o lovitura libera, iar portarul Pigliacelli a iesit gresit pe centrare lasandu-l pe Chindris cu poarta goala in fata. Fundasul oaspetilor a reluat cu capul peste poarta.

Pigliacelli si-a salvat echipa in minutul 76 la sutul lui Al Mawas dupa o faza fixa de la coltul terenului. Sirianul a cautat coltul scurt cu un sut din prima.

Oaspetii au dominat finalul meciului si Roman a semnat ultima ocazie a meciului, in minutul 89, cu un sut din interiorul careului care a trecut putin peste poarta.

FC Botosani ramane fara victorie pe terenul Craiovei, unde moldovenii au obtinut doar doua puncte in noua meciuri.

Este a opta victorie obtinuta de Universitatea Craiova in 18 meciuri cu FC Botosani.

Asa am trait Craiova - Botosani

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Piglicaelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Nistor – Cicâldău (Bic ’75), Cîmpanu (Camara ’71), A. Ivan (Tudorie ’81) – Baiaram (Vlădoiu ’81). Antrenor: Marinos Ouzounidis.

FC Botoşani: Hankic – Patache, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Rodriguez, Papa (Tîrcoveanu ’46) – Ongenda (Târşa ‘80), Al Mawas (Roman ’83), Croitoru (Toutouh ’20) – Fili (Keyta ’46). Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Papp ’33, Bancu ’51, Nistor ‘ 56 / Papa ’30, Keyta ’56, Toutouh ’56, Al Mawas ’61, Tîrcoveanu ’85, Ţigănaşu ‘90

Arbitru: Horaţiu Feşnic.



Universitatea Craiova – FC Botosani 1-0. Bairam decide meciul