Liga 1

Universitatea Craiova – Dinamo. Totul despre derby-ul rundei a 22-a

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial

Cele doua rivale din CASA Liga 1 se infrunta, sambata seara, pe terenul formatiei din Banie.

Victorie Craiova
Egal
Victorie Dinamo

Daca nu aveti deja un cont la Casa Pariurilor, o puteti face aici

Universitatea Craiova e a doua in ierarhie si are nevoie de victorie pentru a tine pasul cu FCSB si CFR Cluj.

Oltenii au reusit o singura victorie in precedentele sapte meciuri disputate pe teren propriu, 3-1 cu Gaz Metan Medias, in 7 decembrie 2020. In rest, trei remize si tot atatea infrangeri pentru juveti pe teren propriu.

Craiova a pus capat seriei de egaluri cu victoria de la Iasi, unde formatia din Banie s-a impus cu un categoric 3-0.

Dinamo a pierdut un singur meci in precedentele cinci deplasari, 0-4 la Botosani in 24 ianuarie 2021. “Cainii” au adunat in acest interval trei victorii fara gol primit si un egal.

Va fi a 15-a confruntare directa intre Universitatea Craiova si Dinamo de la revenirea oltenilor in prima liga, in 2014.

De sase ori s-a impus Craiova, de trei ori victoria a fost obtinuta de Dinamo, iar alte sase meciuri s-au incheiat la egalitate.

Dinamo a invins-o ultima data pe Craiova in 15 decembrie 2018, cand italianul Mattia Montini isi trecea in cont un hattrick (3-0). Montini evolueaza in prezent la Astra Giurgiu.

Pe 18 octombrie 2020 s-au intalnit ultima oara cele doua rivale. A castigat Craiova la Bucuresti cu 1-0, dupa un gol marcat de Cicaldau din lovitura de la 11 metri.

Pentru Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, va fi un meci special. Acesta a jucat pentru Craiova si a antrenat formatia olteana in sezonul 2014/15.



Universitatea Craiova – Dinamo. Totul despre derby-ul rundei a 22-a