Liga 1

Universitatea Craiova debuteaza cu dreptul in noua editie de campionat

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

La putine ore dupa ce a aflat ca va juca impotriva celor de la AC Milan in turul 3 preliminar al Europa League, CS Universitatea Craiova a debutat cu victorie in noul sezon de Liga 1. Meciul a fost live text aici.

Oltenii au depasit in meciul considerat pe teren propriu la Severin pe CSM Poli Iasi, cu 2-0, prin golurile marcate de Baluta si Gustavo.

Baluta a deschis scorul cu trei minute inaintea pauzei cu o lovitura de cap din centrarea lui Ivan, faza la care apararea ieseana si-a aratat limitele.

Pana la faza golului Craiova ratase o alta mare ocazie la sutul trimis de Zlatinsky in bara dintr-o lovitura libera in minutul 30.

La cinci minute dupa reluarea jocului oltenii si-au majorat avantajul prin brazilianul Gustavo, jucator care a finalizat cu stangul din actiune la o pasa foarte buna oferita de Baluta.

Cu o exprimare modesta per ansamblul jocului, iesenii au ratat cea mai mare ocazie a lor in minutul 54, cand sutul fostului dinamovist Danu Spataru a sters transversala.

Oltenii au mai avut si ei o bara in minutul 67 la reluarea cu capul a lui Baluta.

Caseta tehnica

CS Universitatea Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe, Briceag - Gustavo (Bărbuţ '80), Screciu (Burlacu '89), Zlatinski, Bancu - Băluţă, Andrei Ivan (M.Roman '69). Antrenor: Devis Mangia

CSM Poli Iaşi: Koselev - Tiago Miguel, Mihalache, Frăsinescu, Bosoi - Cioinac - Danale (Chelaru '72), Platini (Sin '72), Pedro Mendes (Moldovan '82), Spătaru - Andrei Cristea. Antrenor: Flavius Stoican

Cartonaşe galbene: Platini '59, Sin '86.

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan.



Universitatea Craiova debuteaza cu dreptul in noua editie de campionat