Liga 1

Universitatea Craiova - CS Mioveni 5-2. Poker reusit de Andrei Ivan

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Victorie categorica obtinuta de Universitatea Craiova pe teren propriu cu CS Mioveni, echipa care a revenit de la 0-2 in prima repriza.

Andrei Ivan a ratat prima ocazie a meciului, in minutul 14, cand sutul sau spre coltul scurt a fost blocat de portarul Razvan Ducan.

Trei minute mai tarziu Ivan a deschis scorul dupa ce a pacalit jocul la offside al oaspetilor. Ramas singur cu portarul, Ivan l-a depasit pe Ducan si a marcat in poarta goala.

Universitatea Craiova si-a dublat avantajul, in minutul 20, dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de George Cimpanu in duel cu Daniel Serbanica.

Ivan a transformat pentru 2-0 cu un sut plasat in dreapta portarului.

CS Mioveni a revenit in meci prin dubla reusita de Bogdan Rusu, in minutele 35 si 40. Ambele goluri marcate cu executii din interiorul careului.

Chiar si asa, oltenii au intrat in avantaj la cabine dupa ce Ivan a transformat a doua lovitura de la 11 metri acordata pentru un fault asupra lui Elvir Koljic.

Ivan a schimbat coltul si l-a executat pe Ducan cu un sut pe jos in stanga acestuia.

In partea secunda Craiova a ratat o mare ocazie prin Gustavo, in minutul 79, cand mingea reluata din interiorul careulu l-a lovit in cap pe Ducan.

Andrei Ivan si-a trecut in cont golul patru, in minutul 84, din pasa lui Houri.

Cei de la Mioveni au avut un gol anulat la Garutti, in minutul 86, dupa o centrare din lovitura libera.

Markovic a inchis tabela cu un sut la vinclu de la peste 25 de metri pozitie centrala, in al treilea si ultimul minut de prelungire.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Capatana, Screciu, Gaman, Bancu - Nistor, Cretu (Gustavo 46’), Houri (Constantin 85’) - Cimpanu (Ivanov 68’), Koljic (Markovic 68’), Ivan.

CS Mioveni: Ducan - Balaur, Iacob (Cristea 78’), Garutti - Oancea, Sanoh (Buziuc 62’), Panait (Toma 62’), Clerpka, Serbanica (Radescu 46’) - Balanaru, Rusu (Massaro 89’).

Meciul a fost arbitrat de Ionut Coza.



Universitatea Craiova - CS Mioveni 5-2. Poker reusit de Andrei Ivan