Liga 1

Universitatea Craiova – CS Mioveni 1-0. Penalty ratat de oaspeti in minutul 90!

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

La prima aparitie in campionat cu Mirel Radoi pe banca tehnica, Universitatea Craiova a castigat la limita pe teren propriu cu CS Mioveni, intr-o partida disputata la Drobeta Turnu-Severin.

Andrei Ivan a marcat unicul gol al meciului cu opt minute inaintea pauzei. Acesta a preluat cu spatele la poarta in 16 metri si l-a invins pe Iustin Popescu. O super executie din partea internationalului roman.

La ultima faza a reprizei gazdele au ratat desprinderea prin Raul Silva. Sut peste poarta din sase metri la pasa lui Ivan.

O prima repriza in care Mioveni a avut o singura ocazie la patrunderea lui Stefan Blanaru in minutul 29. Sutul acestuia la coltul scurt a fost blocat de David Lazar.

Partea secunda a debutat cu o mare sansa pentru Mioveni. Buziuc a primit de la un adversar si n-a reusit sa profite sutand peste poarta.

Intrat in partea secunda la Universitatea Craiova, Jovan Markovic a ratat doua mari ocazii singur cu portarul, in minutele 65 si 74.

Rivaldinho, jucator intrat si el dupa pauza, a marcat in minutul 79 la o minge sutata de Roguljic si respinsa in fata de Popescu.

VAR-ul a intervenit si a invalidat reusita pentru un offfside.

Acelasi VAR a dictat si penalty la interventia lui Raul Silva asupra lui Dumitru, in minutul 90.

O lovitura de la 11 metri pe care Liviu Antal a ratat-o trimitand in bara!

Este prima victorie a sezonului pentru Universitatea Craiova pe teren propriu in actuala editie de campionat.

CS Mioveni ramane lanterna rosie in clasament, fara niciun succes pana acum in cinci etape.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Lazar - Martic, Raul Silva, Screciu – Vlădoiu (Nistor 46’), Căpăţînă, Mateiu (Al. Creţu 81’), Bancu – Baiaram (Roguljic 67’), Koljic (Markovic 59’), An. Ivan (Rivaldinho 67’). Antrenor: Mirel Rădoi.

CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Scarlatache, Garutti - Oancea, Panait (Lixandru 46’), Pop, Burnea (C. Dumitru 82’) – Rădescu (Antal 46’), Blănaru (Toma 78’), Coşereanu (Buziuc 46’). Antrenor: Alexandru Pelici.

Cartonaş galben: V. Pop 40.

Arbitri: Rusandu Lucian - Bucsi Imre-Laszlo, Constantinescu Andrei.



Universitatea Craiova – CS Mioveni 1-0. Penalty ratat de oaspeti in minutul 90!