Liga 1

Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3. A patra infrangere consecutiva pentru olteni

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Formatia lui Marinos Ouzounidis nu-si gaseste ritmul in finalul acestui sezon de playoff in Liga 1 si incaseaza a patra infrangere la rand.

Un succes extrem de important pentru CFR Cluj in economia luptei pentru titlu cu FCSB, ecartul dintre cele doua formatii marindu-se la patru puncte dupa succesul ardelenilor in Banie.

De la promovarea in prima liga Craiova lui Mihai Rotaru n-a mai pierdut patru meciuri la rand si putem vorbi de o adevarata criza de rezultate.

Oltenii sunt in pericol sa piarda pozitia a treia in clasament dupa aceasta runda cu numarul opt din playoff, daca Sepsi obtine punct sau puncte in duelul cu FCSB de duminica seara, ora 22:00.

Meciul de la Craiova a inceput in nota de dominare a oaspetilor, CFR Cluj deschizand scorul inca din minutul 4 prin Paun, jucator aflat la prima atingere de balon dupa intrarea in locul lui Gidea.

Craiova a reactionat repede si a egalat prin super executia lui Baiaram. Un sut din afara careului care poate concura pentru topul celor mai frumoase goluri din actualul sezon.

Baiaram a iesit accidentat in minutul 39 si odata cu el s-a destramat si jocul Craiovei.

Partea secunda a fost dominata de CFR Cluj, echipa care s-a desprins decisiv aratand multa maturitate in joc.

Deac a facut 2-1 in minutul 68 marcand singur cu portarul dupa o pasa excelenta oferita de croatul Debeljuh.

Atacantul oaspetilor a pasat decisiv si in minutul 74 la golul lui Paun pe contraatac. Acesta a patruns in careu si a inscris cu un sut la coltul lung.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpăţînă, Acka, M. Constantin (Bălaşa ’46), Vătăjelu – Mateiu (Tudorie ’78), Nistor – Cîmpanu (Screciu ’66), Cicâldău (Fedele ’79), Baiaram (Camara ‘39) – A. Ivan. Antrenor: Marinos Ouzounidis.

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac (Hoban ’81), Bordeianu, Sigurjonsson (Pereira ’66) – Gîdea (Păun ‘4, Rondon ‘81), Debeljuh, V. Costache (Itu ’66). Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: / Iordănescu ’27, Vinicius ’34, Deac ’35, Costache ’59.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Cătălin Popa.



Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3. A patra infrangere consecutiva pentru olteni