Liga 1

Universitatea Craiova castiga pe terenul lanternei rosii Academica Clinceni

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

In ultimul meci al etapei a 27-a din CASA Liga 1 echipa Universitatea Craiova a castigat, cu 2-1, in deplasare cu Academica Clinceni. Meciul s-a disputat la Giurgiu.

Oltenii au deschis scorul prin Cimpanu in minutul 21 cu o reluare din fata portii dupa o centrare din stanga.

Academica Clinceni a egalat pana la pauza prin Ion dupa o faza de contraatac trei contra cinci. Tehnicul mijlocas al ilfovenilor a intors un adversar si a finalizat cu interiorul la coltul lung pentru 1-1.

Cu doua minute inaintea intrarii la cabine Universitatea Craiova a revenit in avantaj. Ivan a centrat din flancul stang, Markovic a lasat mingea sa treaca si Cimpanu si-a trecut in cont dubla cu o reluare singur cu portarul.

In partea secunda oaspetii si-au securizat victoria cu golul marcat de Vina, in minutul 76. Pasa din stanga in centrul careului si finalizare cu sut pe jos.

Universitatea Craiova acumuleaza 45 de puncte si urca pe locul patru in clasament.

Academica Clinceni ramane lanterna rosie cu doar 11 puncte in cont.

Caseta tehnica

Academica Clinceni: Ureche - Rufati, Corinus (Cmovs '46), Holzmann - Ţvetkov, Mboko (Iana '80), Vrdoljak, Florică  (A. Ion '64) - R. Ion, Plazibat (Alghoul '64), De Amorim (Dumitrache '77). Antrenor: Florin Stângă.

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu (Conte '72), Papp, Screciu, Vătăjelu - Cîmpanu, Al. Creţu (Roguljic '80), Mateiu (Nistor '46), Gustavo (Vînă '71) - Markovic (Baiaram '56), Ivan. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene:Mboko '69, Rufati '84 / Vlădoiu '41.

Arbitri: Lucian Rusandu - Bucsi Imre-Laszlo, Valentin Dumitru - Horia Mladinovici.



Universitatea Craiova castiga pe terenul lanternei rosii Academica Clinceni