Liga 1

Universitatea Craiova castiga la ultima faza in fata nou-promovatei Academica Clinceni

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Oltenii au trecut de la extaz la agonie in primul meci al sezonului in Liga 1, partida castigata in cele din urma pe teren propriu contra celor de la Academica Clinceni, cu 3-2.

Asa am trait Universitatea Craiova - Academica Clinceni

Echipa gazda a condus de doua ori si de fiecare data Clinceniul a avut puterea sa egaleze, ultima oara in prelungirile partidei.

La ultima faza a meciului Vasile Constantin de la Craiova a luat o faza pe cont propriu si a marcat golul victoriei oltenilor cu un sut senzational din afara careului trimis sub bara.

Craiova deschisese scorul in minutul 13 prin autogolul lui Rauta la centrarea lui Bancu.

Egalarea Clinceniului a venit in minutul 29 si a fost adusa de Sut dupa un corner.

Martic a facut 2-1 pentru Craiova cu trei minute inaintea pauzei dupa o grava eroare a portarului Calancea, acesta scapand din maini mingea centrata de Bancu de pe flancul stang.

Cei de la Academica Clinceni au fortat egalarea pe final de meci si au avut doua mingi in bara.

Nsiah a restabilit egalitatea in minutul 90 din centrarea lui Dobrescu, dar ultimul cuvant a apartinut Craiovei care a obtinut primele trei puncte din acest campionat.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Martic, Kelic, Acka, Bancu - Marian Şerban (Mateiu ’29), Qaka, Ivanov – Baiaram (Constantin ’83), Roman (Fortes ’77), Bărbuţ. Antrenor: Corneliu Papură;

Academica Clinceni: Calancea - Achim, Răuţă, Patriche, Dobrescu - Şut, Barbu (Vojtus ’71) - Bogdan Ilie (Pârvulescu ’46), Olariu (Paţurcă ’57), Nsiah – Buziuc. Antrenor: Ilie Poenaru;

Cartonaşe galbene: Kelic ’53 / Patriche ‘54;

Arbitru: Marian Barbu.



Universitatea Craiova castiga la ultima faza in fata nou-promovatei Academica Clinceni