Unirea Urziceni

Viitorul Urziceniului se decide in urmatoarele zile

Dumitru Bucsaru are termen limita pentru a-i plati datoria de 3 milioane de euro lui Gigi Becali pana la sfarsitul acestei saptamani. Patronul Urziceniului, pus la zid si de jucatori, va lua o decizie in urmatoarele zile. Toate indiciile duc catre desfiintarea Urziceniului.
Calificarea in play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor i-ar fi adus lui Dumitru Bucsaru aproximativ 5 milioane de euro, suma suficienta pentru a-si plati datoriile si pentru a tine echipa pe linia de plutire.

Cum ialomitenii au fost eliminati din Liga Campionilor, la Urziceni a sosit ora bilantului. Singura solutie pe care Bucsaru o are la dispozitie pentru a pastra echipa este un nou imprumut, insa acesta nu vrea sa se ingroape si mai mult in datorii.

O alta solutie ar fi fost vanzarea unor jucatori importanti, insa ialomitenii nu au oferte. "L-am intrebat pe MM Stoica de ce nu vinde doi-trei jucatori, insa mi-a spus ca nu are nici o oferta", a dezvaluit Mircea Radulescu.

In aceste conditii, jucatorii Unirii Urziceni au fost informati ca pana la finalul acestei saptamani se va lua o decizie in privinta viitorului clubului.

Onlinesport


Viitorul Urziceniului se decide in urmatoarele zile