Unirea Urziceni

Ronny Levy: "Probabil ca Urziceni se va desfiinta"

Aflat in fata ultimelor zile pe banca Unirii Urziceni, Ronny Levy a vorbit deschis despre colapsul financiar pe care vicecampioana Romaniei il trage. Levy indica o desfiintare a ialomitenilor la finalul sezonului.
"Sunt foarte trist, in aceasta situatie e greu sa luptam cu Hajduk, e greu sa motivez jucatorii. Ieri am vorbit cu domnul Bucsaru si am decis sa mai raman la aceste doua meciuri in Europa League. Am venit acum doua sezoane optimist, aceasta echipa are ceva special, dar este foarte suparatoare aceasta situatie. Am înteles ca vor pleca o multime de jucatori, încercând sa reziste pâna la final, dupa care sa se desfiinteze. În fotbal nu mi-e frica de nimic, am demonstrat asta cu Liverpool si Zenit, dar în aceasta situatie, mi-e putin frica.

Personal, nu stiu ce voi face, va marturisesc ca în vara am avut trei oferte foarte bune, dar am ramas la Unirea. Mi-ar placea sa ramân în România, dar în viata nu primesti tot impul ce doresti. Poate vor mai ramâne câtiva jucatori si vor miza pe tineri, dar totul depinde daca va plati domnul Bucsaru si de pasiunea lui pentru fotbal", a spus Levy.

Dumitru Bucsaru este asaltat cu telefoane in aceasta perioada pentru a primi oferte. Galamaz, Ricardo Gomes si Lucian Marinescu sunt doriti la Astra, iar Bucsaru si-a dat acordul de principiu.

Totodata, Galamaz mai este dorit de Steaua, alaturi de Marius Bilasco si Iulian Apostol. Bilasco se afla pe lista de achizitii a celor de la CFR Cluj.

Onlinesport


Ronny Levy: "Probabil ca Urziceni se va desfiinta"