Unirea Urziceni

Roni Levi isi exprima dezamagirea fata de situatia echipei Unirea Urziceni

Fostul antrenor al Unirii Urziceni, Roni Levi, a declarat, marti, ca este dezamagit de faptul ca gruparea ialomiteana isi-a vândut cei mai importanti jucatori, precizând ca ar fi putut obtine rezultate bune în acest sezon.

"Am venit sa îmi termin treburile cu Unirea Urziceni, iar apoi ma voi întoarce în Israel. În cazul în care voi avea o oferta din România, o voi analiza. Domnul Bucsaru mi-a spus ca vrea sa vânda toti jucatorii. A fost sincer cu mine, mi-a spus care e situatia, asa ca nu am fost surprins. Sunt dezamagit, pentru ca aveam o echipa foarte buna, foarte serioasa si cred ca am fi facut lucruri importante în acest sezon. Nu am nicio problema daca nu e o echipa puternica, dar macar sa stiu care e situatia, dar de la începutul sezonului tot spunea ca acest jucator va pleca, ca alt jucator va pleca, asa ca am decis sa ne separam", a spus Levi, care a participat, marti, la Casa Fotbalului, la o consfatuire a antrenorilor din Ligile I si a II-a.

Roni Levi a pregatit formatia Unirea Urziceni din returul campionatului trecut pâna dupa meciul tur din play-off-ul Ligii Europa, contra croatilor de la Hajduk Split, pierdut cu scorul de 1-4.

Mediafax



Roni Levi isi exprima dezamagirea fata de situatia echipei Unirea Urziceni