Unirea Urziceni

Levi pune esecul de la Targu Mures pe seama plecarii lui MM si a restantelor financiare

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Roni Levi, a declarat, dupa înfrângerea din meciul din deplasare cu FCM Târgu Mures, scor 1-0, ca nimeni de la gruparea ialomiteana nu s-a putut concentra înaintea partidei din cauza demisiei lui Mihai Stoica, a restantelor financiare si a incertitudinii.

"Echipa a fost nervoasa, nimeni nu s-a putut concentra. Nu m-a surprins FCM, pentru ca a venit sa lupte. Unirea a început partida cu ceva ocazii, dar nu a marcat în prima repriza, dupa care pentru noi a devenit din ce în ce mai dificil. În repriza a doua gazdele au marcat dupa un corner, s-a luat si un rosu. Nimeni nu s-a putut concentra înaintea meciului din cauza demisie lui Mihai Stoica, a restantelor financiare si pentru ca nu se stie ce va fi mâine. Echipa nu a mai fost relaxata, a început sa fie nervoasa si atunci si norocul se fereste de tine. Nimeni nu e concentrat la fotbal în momentul asta si trebuie sa vedem ce e de facut pentru sa sunt probleme mari. Avem jucatori speciali, o echipa speciala, dar situatia e dificila chiar si pentru noi, chiar daca se va rezolva ceva la club va fi din ce în ce mai târziu si e pacat", a spus Levi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Roni Levi a precizat ca atmosfera este foarte proasta printre jucatori. "Un jucator minunat si profesionist ca Maftei a devenit nervos", a adaugat el.

Tehnicianul a spus ca va lua o decizie în privinta situatiei sale dupa o discutie cu patronul Unirii Urziceni. "În aceasta saptamâna avem o întânire cu patronul sa vedem ce e de facut, apoi voi lua o decizie în ceea ce ma priveste", a afirmat Roni Levi.

Managerul general al vicecampioanei României Unirea Urziceni, Mihai Stoica, si-a anuntat plecarea de la gruparea ialomiteana, vineri seara, pe blog-ul personal, precizând ca tocmai si-a încheiat "cel mai frumos capitol al carierei".

Mihai Stoica a ocupat functia de manager general al clubului Unirea Urziceni de trei ani, el mai fiind în functii de conducere în fotbalul românesc la Steaua si Otelul Galati.

A doua zi dupa anuntul demisiei lui Stoica, Unirea Urziceni a fost învinsa, în deplasare, cu scorul de 1-0, de FCM Târgu Mures, în etapa a III-a a Ligii I.

Mediafax



Levi pune esecul de la Targu Mures pe seama plecarii lui MM si a restantelor financiare