Unirea Urziceni

Bucsaru rupe tacerea si vorbeste despre falimentul Urziceniului: "Nu vreti sa imi dati si vreo doi ani de inchisoare?"

Patronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucsaru, a discutat in premiera despre falimentul echipei din Baragan. Bucsaru nu se simte vinovat pentru situatia in care a ajuns gruparea ialomiteana si l-a atacat pe presedintele FRF, Mircea Sandu.
"Imi cer scuze, dar ce sa fac? Sa ma sacrific pentru sperantele pe care le aveau oamenii? Vreti sa imi sacrific viata pentru sperantele unor oameni? Cine si-a spus speranta, niste oameni care nu au dat nici un ban pe bilete? Nu vreti sa-mi dati si vreo doi ani de inchisoare? Sunt cumva vreun criminal? A apreciat cineva ce am facut la Urziceni?! Am mers pana aici si nu vreau sa continuu, e cumva vreo problema? Vad ca se spune mereu ca am castigat 20 de milioane de euro, vreti sa dau banii inapoi!?", a spus Dumitru Bucsaru la gsptv.

"Dar unde ati fost când am bagat 10-15 milioane în baza de pregatire, când nu avea nimeni baza? Nu pot sa mai ajut echipa si ce vreti sa fac, sa-mi sacrific viata pentru sperantele unor oameni? Si cine si-a pus speranta, cei care nu au platit niciun bilet la Urziceni? Nu vreti sa-mi dati si vreo doi ani de închisoare?", a mai declarat acesta.

Referitor la declaratia facuta de presedintele FRF, Mircea Sandu, care a precizat ca nu a mai întâlnit o situatie precum cea de la Urziceni, Bucsaru a precizat:

"Presedintele federatiei sa-si vada de federatia lui, sa nu mai comenteze de cluburile din România! Este primul presedinte de federatie si de liga, care comenteaza cluburile, ei. Sa se ocupe de federatiile lor, sa conduca, sa administreze banii de la federatiile lor... Pe ce socoteala am câstigat eu 27 de milioane de euro? Pe socoteala lor, probabil. Dar banii pe care i-am bagat 4-7 ani, unde sunt banii aia? Sunt în bar, în stadion? Am câstigat 20 de milioane, parca i-am furat de la cineva, asa vorbiti. Vreti sa dau banii înapoi, îi vrea cineva banii acestia înapoi!?"

Dumitru Bucsaru a transferat sase jucatori, Marius Bilasco, George Galamaz, Iulian Apostol, Ricardo Gomez, Marius Onofras si Laurentiu Marinescu, la Steaua, iar alti fotbalisti din lotul formatiei ialomitene si-au reziliat contractele.

Patronul ialomitenilor nu a dorit sa spuna daca a iesit in castig sau in pierdere cat timp a investit in fotbal, insa Gigi Becali, aflat langa el, a sustinut ca deficitul este de 10 milioane de euro.

Onlinesport


Bucsaru rupe tacerea si vorbeste despre falimentul Urziceniului: "Nu vreti sa imi dati si vreo doi ani de inchisoare?"