Unirea Alba Iulia

Un jucator de la Alba Iulia sustine ca e urmarit de Arsenal

Fundasul central al echipei Unirea Alba Iulia, Nikola Vujadinovici, sustine ca a primit promisiuni din partea lui Arsene Wenger ca va fi monitorizat de scouterii lui Arsenal Londra.
"Am fost in Anglia si am dat probe de joc pentru 10 zile la Arsenal, insa am avut probleme cu permisul de munca. Arsene Wenger m-a placut si mi-a spus ca imi monitorizeaza cariera. Dupa ce am fost la Arsenal, am dat probe si la West Brom, unde am lasat o impresie buna, dar au aparut aceleasi proble. Intr-o zi cred ca voi juca in Premier League", a spus Vujadinovici.

Pana sa ajunga in Anglia, Vujadinovici s-ar multumi si cu un transfer in Bulgaria, la CSKA Sofia, echipa care l-a pus in capul listei de achizitii.

"In fiecare zi citesc in presa bulgara astfel de informatii, dar adevarul este ca nu m-a contactat nimeni. Daca m-ar dori, as fi incantat sa revin la CSKA Sofia, unde am avut un sezon extraordinar si am castigat titlul", a mai spus Vujadinovici.

Imprumutul lui Nikola Vujadinovici la Alba Iulia va expira la finalul acestui sezon, dupa care muntenegreanul se va intoarce in Italia, la Udinese.

Onlinesport


Un jucator de la Alba Iulia sustine ca e urmarit de Arsenal