Unirea Alba Iulia

Falub este increzator ca Unirea Alba Iulia se poate salva de la retrogradare

Antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat ca este increzator ca formatia pe care o pregateste se poate salva de la retrogradare, tehnicianul fiind convins ca noile achizitii, Sousa si Enzo, il vor ajuta sa pastreze clubul in Liga I.

Falub este multumit de conditiile pe care le are in cantonamentul din Turcia.

"Stam singuri in hotel, iar conditiile de pregatire si recuperare sunt foarte bune. Nu m-a interest rezultatul din meciul cu Kuban Krasnodar, nu m-a deranjat nici faptul ca am fost egalati la ultima faza a jocului, important este ca echipa s-a miscat bine si nu avem, cu exceptia lui Florin Dan, jucatori accidentati. Am mare incredere ca in retur brazilianul Sousa si argentinianul Enzo ne vor ajuta sa ne indeplinim obiectivul fixat, adica salvarea de la retrogradare", a spus Falub.

Echipa Unirea Alba Iulia a terminat la egalitate, scor 1-1, primul meci amical din turneul de pregatire din Turcia disputat, miercuri, in compania formatiei ruse Kuban Krasnodar, antrenata de Dan Petrescu.

Unirea Alba Iulia va mai disputa in Turcia patru meciuri amicale: sambata, in compania unei echipe din Ucraina, marti, cu ucrainienii de la Krivbas, vineri, impotriva formatiei din Muntenegru, FK Zeta, si sambata, 6 februarie, in compania unui adversar nedesemnat inca.

Mediafax



Falub este increzator ca Unirea Alba Iulia se poate salva de la retrogradare