Unirea Alba Iulia

Falub: "Cred ca am tras cartile castigatoare cu transferurile"

Antrenorul formatiei Unirea Alba Iulia, Adrian Falub, considera ca jucatorii pe care i-a transferat De Sousa, Enzo si Jovanovici, sunt fotbalisti care vor avea o contributie importanta pentru evolutia echipei in returul Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Transferurile de jucatori reprezinta o adevarat loterie, au existat cazuri în care fotbalisti consacrati, cu carti de vizita impresionante nu au confirmat, dar în cazul celor care au venit deja la Alba Iulia, si aici ma refer la De Sousa, Enzo si Jovanovici, cred ca am reusit sa tragem cartile câstigatoare, cum se spune", a spus Jovanovici.

Marian Sarmes, actionar la Unirea Alba Iulia, a anuntat ca exista posibilitatea a înca doua sau trei transferurui la gruparea ardeleana. "Transferurile au creat concurenta pe posturi si mai avem în vedere aducerea a doi, poate trei jucatori la echipa. Este vorba despre portarul sârb Kuzmici, de mijlocasul venezuelean Arocha si poate de un atacant portughez al carui nume nu-l pot da publicitatii deocamdata", a spus Marian Sarmes.

Mediafax



Falub: "Cred ca am tras cartile castigatoare cu transferurile"