Unirea Alba Iulia

Cornel Cernea va juca in urmatoarele doua sezoane la Unirea Alba Iulia

Portarul Cornel Cernea, declarat de Steaua liber de contract, va evolua in urmatoarele doua sezoane la formatia Unirea Alba Iulia, care a revenit in aceasta vara in primul esalon valoric, informeaza site-ul oficial al ardelenilor.

"In urma negocierilor purtate miercuri seara, la Alba Iulia, portarul Cornel Cernea si-a dat acceptul verbal pentru o intelegere pe doua sezoane cu Unirea, iar luni se va alatura lotului pregatit de Adrian Falub", se arata intr-un comunicat oficial publicat pe site-ul nou-promovatei.

Cornel Cernea (33 de ani) a venit la echipa din Alba Iulia din postura de jucator liber de contract si spune ca transferal sau la Unirea este un pas inainte: "Vroiam neaparat sa plec de la Steaua, nu mai puteam sa stau acolo fara sa joc. M-am inteles cu clubul pe cale amiabila si m-au lasat liber, asa ca am decis sa accept oferta cea mai tentanta".

Fostul stelist a anuntat ca isi doreste sa fie titular la noua sa echipa. "Vin la Alba Iulia sa joc. Cred ca Unirea are sanse mari sa faca o figura frumoasa in Liga I. Pentru mine, acest transfer este un pas inainte din toate punctele de vedere. Cred ca aici imi va fi mult mai usor sa imi castig un post de titular. Te simti altfel cand joci, cand esti apreciat. Stiu destul de multe lucruri despre echipa, cunosc si vreo sase jucatori. Deocamdata, vreau sa imi castig locul in poarta, nu mi-a fost niciodata teama de concurenta", a adaugat noua achizitie a Unirii Alba Iulia.

Cernea a mai evoluat in cariera la formatiile Steaua Bucuresti, Otelul Galati, Petrolul Ploiesti si Minerul Motru.

NewsIn



Cornel Cernea va juca in urmatoarele doua sezoane la Unirea Alba Iulia