Unirea Alba Iulia

Blaz Sliskovici: "O victorie cu Ceahlaul ne-ar pastra in lupta pentru supravietuire"

Antrenorul bosniac al echipei Unirea Alba Iulia, Blaz Sliskovici, a declarat, joi, o victorie în partida cu Ceahlaul Piatra Neamt ar mentine formatia sa în lupta pentru evitarea retrogradarii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Fotbalistii sunt extrem de motivati la antrenamente si cred la rândul lor ca o victorie în jocul de vineri ne-ar pastra în lupta pentru supravietuire. Trebuie însa sa fim atenti la Ceahlaul, o formatie care a pierdut doar doua partide în acest retur, o echipa care are la fel ca noi o mare dorinta de a câstiga si cred ca din acest punct de vedere spectacolul fotbalistic este asigurat pentru ca va fi un meci de care pe care. Cum pentru noi întâlnirea cu nemtenii reprezinta ultima sansa în batalia pentru evitarea retrogradarii în esalonul secund", a spus Sliskovici.

Mijlocasul Florin Dan a afirmat ca nu este interesat decât de victorie în meciul cu Ceahlaul. "Nu ma intereseaza nimic altceva în afara victoriei în meciul cu Ceahlaul si dupa aceea vom vedea ce se va întâmpla. Ei au pierdut doar doua jocuri în retur, însa noi nu ne dorim decât sa bifam cel de-al treilea succes consecutiv pe teren propriu", a precizat Florin Dan.

Partida Unirea Alba Iulia - Ceahlaul Piatra Neamt, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 17.00.

Mediafax



Blaz Sliskovici: "O victorie cu Ceahlaul ne-ar pastra in lupta pentru supravietuire"