Liga 1

Un fost jucator al Gazului a adus victoria pentru FCSB la Medias

Sursă foto: https://www.facebook.com/GazMetanMediasOficial/

Echipa FCSB s-a impus la limita, cu 1-0 (0-0), in deplasarea de la Medias, intr-un meci disputat pe ploaie in etapa a 19-a din CASA Liga 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Darius Olaru cu un sut din afara careului, dupa o lovitura de la coltul terenului, in minutul 59.

La 0-0 portarul gazdelor Octavian Valceanu a avut mai multe interventii salvatoare prin care a mentinut tabela in echilibru.

Acesta a blocat sutul lui Tanase din lovitura libera, in minutul 29, cand a scos peste transversala.

La opt minute dupa pauza acelasi Valceanu a respins in lateral sutul lui Keseru cu pamantul dupa o indirecta a oaspetilor.

Finalul meciului a apartinut gazdelor care au ratat o mare ocazie, in minutul 87, la sutul lui Chamed din interiorul careului. Acesta a alunecat in momentul executiei din cauza terenului greu.

FCSB acumuleaza 43 de puncte si ajunge la zece puncte de urmaritoarea FC Voluntari, ocupanta locului trei in clasament.

Gaz Metan ramane pe locul 12, cu 19 puncte, dupa a zecea infrangere a sezonului.

Caseta tehnica

Gaz Metan: Octavian Vâlceanu - De Moura, Matricardi, Yuri, Dobrescu - Alceus (Irobiso '78), Junior -  Şteau (Gaşpar '78), Ronaldo Deaconu (Chamed '65), Trif (Grădinaru '65) - Morar. (Sarr '78) Antrenor: Ilie Poenaru.

FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Cristea, Radunovic, Oaidă (Olaru '46), Şut, Tănase - Gheorghe (Cordea '46), Dumiter (Keşeru '46), Oct. Popescu (Stoica '76). Antrenor: Anton Petrea.

Cartonaşe galbene: Şteau '28, Grădinaru '81, Junior '90 / Miron '80, Vlad '90+2.

Arbitri: Cătălin Popa - Ovidiu Artene, Florian Vişan.



Un fost jucator al Gazului a adus victoria pentru FCSB la Medias