Liga 1

Un 0-0 al nimanui intre Hermannstadt si Dinamo

Sursă foto: https://www.facebook.com/hermannstadt.fc/

Intr-un meci din etapa a 10-a din playout Hermannstadt a ratat sansa iesirii din zona minata a clasamentului, iar Dinamo nu a valorificat oportunitatea de trece pe primul loc in clasament.

Meciul de la Sibiu s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, la capatul a 90 de minute modeste si cu putine ocazii de poarta.

Gazdele au fortat deschiderea scorului pe finalul primei reprize, cand Offenbacher si Dalbea au ratat ocazii importante cu capul din sase metri.

In partea secunda Dinamo si-a asumat constructia, in timp ce sibienii au jucat pe cartea contraatacului.

Aceasta era sa dea roade in minutul 85 la incursiunea lui Blanaru si un minut mai tarziu cand Dumitriu nu a nimerit poarta cu un sut din afara careului.

Hermannstadt nu face decat sa o egaleze la puncte pe Voluntari, in timp ce Dinamo ramane in urma celor de la Gaz Metan Medias dupa acest prim egal din playout.

Caseta tehnica

Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Dandea, I. Stoica, Serediuc - Dâlbea, Dumitriu - Jazvici, Offenbacher (Tsoumou '81), Popovici (Abdurahimi '66) - Blănaru (Mijuskovici '90). Antrenor Vasile Miriuţă;

Dinamo: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Kabashi - Filip (N'Diaye '72), Şerban (Zenke '67) - Montini, Nistor, N. Jaadi - Christovao (D. Popa '74). Antrenor Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Blănaru '57, Dâlbea '69 / Montini '49, Sorescu '90;

Arbitru: Marius Avram.



Un 0-0 al nimanui intre Hermannstadt si Dinamo