Liga 1

U Craiova ameninta! FCSB in Liga 2

Universitatea Craiova este de parere ca FCSB ar putea juca din sezonul viitor in liga a doua, in urma manevrelor financiare pe care clubul lui Becali le-a facut cu Astra Giurgiu.

„Nu doresc să discut despre o anchetă declanșată de Federația Română de Fotbal. Dar, dacă doriți o părere personală, conformă cu regulamentele în vigoare, există o probabilitate foarte mare ca, anul viitor, FCSB să joace în Liga a 2-a”, a declarat Popescu, pentru ziarul Fanatik.

Totul a inceput de la Universitatea Craiova. Clubul oltean a sesizat Federatia Romana de Fotbal in urma unui meci dubios jucate de FCSB cu Astra Giurgiu. Acea partida a fost vazuta drept una in care Astra nu si-ar fi aparat corect sansele, cedand doua goluri stelistilor intr-un mod prea usor.

Dupa meci, Craiova a sesizat Federatia, afirmand ca Astra ar fi primit 300.000 de euro din partea FCSB inainte de meci, cu titlul de imprumut. Suma este reala si a fost confirmata de Gigi Becali. Astra, cu probleme financiare, a primit 300.000 de euro de la FCSB, iar clubul ros-albastru isi va recupera banii din drepturile de televizare pe care Astra trebuie sa le primeasca de la Liga Profesionista de Fotbal.

Manevra financiara pare discutabila si este investigata de Federatia Romana de Fotbal, cea care va oferi un verdict in acest caz. Conform Craiovei si lui Marcel Popescu, acest imprumut ar putea-o costa pe FCSB locul din Liga 1.



U Craiova ameninta! FCSB in Liga 2