Liga 1

U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2. Duel transat in repriza secunda

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf urca in urma acestui succes pe loc de playoff dupa etapa a 11-a din CASA Liga 1.

Dupa o prima repriza tensionata, dar cu putine faze de poarta, Universitatea Craiova a deschis scorul prin sutul lui Nistor din afara careului, in minutul 47.

O faza pornita de la un balon pierdut de Diallo in fata propriului careu al celor de la U Craiova 1948.

Echilibrul numeric al meciului s-a rupt in minutul 73, cand Compagno l-a lovit cu mana in cap pe conationalul sau Pigliacelli. Cartonas rosu direct acordat de centralul Cojocaru.

►Asa am trait U Craiova 1948 - Universitatea Craiova

Cu un jucator in plus pe teren cei de la Universitatea Craiova au inchis meciul prin Baiaram, in minutul 85, din pasa in diagonala oferita de Nistor.

Universitatea Craiova ajunge pe locul cinci in clasament, dupa o urcare de trei pozitii.

Pentru U Craiova 1948 situatia devine din ce in ce mai complicata, nou-promovata pregatita de Adrian Mutu ramanand in zona din partea inferioara a ierarhiei.

Meciul de duminica seara a fost intrerupt dupa zece minute din cauza tortelor si fumigenelor aruncate in teren din Peluza Nord, sectorul fanilor Universitatii Craiova.

Fanii celor de la U Craiova 1948 au refuzat sa ia loc in Peluza Sud in semn de protest pentru decizia autoritatilor de a permite accesul in stadion doar pentru cei vaccinati impotriva virusului Sars-Cov-2 si a celor care au trecut prin boala Covid in ultimele 180 de zile.

Caseta tehnica

U Craiova 1948: D. Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert (Buşu ’88) – Paramatti (Ondaan ’75), D. Albu (Raicea ’88), Asamoah, Bauza (Bălan ’75) – Sidibe (Van Durmen ’68), Compagno. Antrenor: Adrian Mutu.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Căpăţînă ’23), Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Al. Creţu (Fedele ’68), L. Houri – Gustavo (Cîmpanu ’46), Koljic (Baiaram ’69), A. Ivan (Markovic ’87). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Asamoah ‘80 / Screciu ’26.

Cartonaş roşu: Compagno ’72.

Arbitri: Adrian Cojocaru - Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu - Iulian Călin.



U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2. Duel transat in repriza secunda