U Cluj

U Cluj se califica dupa 20 ani in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa Universitatea Cluj a obtinut, miercuri seara, calificarea in penultimul act al Cupei Romaniei dupa o victorie scurta pe teren propriu cu Pandurii Tg.Jiu.

Unicul gol al meciului a fost marcat in partea secunda de Cepellini, jucator introdus in teren dupa pauza de antrenorul George Ogararu.

Inceputul meciului a fost unul echilibrat, fara actiuni notabile la vreuna din cele doua porti, si abia in minutul 10 a venit prima ocazie la sutul lui Nistor de la 25 metri. Portarul grec Panagopoulos a fost obligat la un reflex acrobatic si a reluat in corner.

Pandurii a continuat sa domine si dupa un singur minute Radut relua cu capul in bara latarela din partea dreapta, faza la care portarul clujenilor era batut.

Replica Sepcilor Rosii a venit in minutul 26, cand Costin a reluat direct pe poarta din lovitura libera si polonezul Gliwa a respins defectuos in corner.

Pandurii a fost echipa mai prezenta in joc si in partea secunda, insa golul a venit la cealalta poarta. Cristocea, un artist al atingerilor fine, a centrat spectaculos in careu pentru reluarea din voleu a lui Cepellini si mingea s-a oprit la coltul lung.

Cepellini intrase in teren la pauza in locul lui Stojanovic si a avut nevoie de doar 11 minute pentru a deschide scorul.

Pana la final U Cluj a tinut de rezultat si chiar putea majora scorul in minutele de final prin Lemnaru. Aflat la capatul unei centrari, acesta a reluat din cadere si mingea s-a dus peste poarta.

Universitatea Cluj: Panagopoulus - Jovanovici, Skvorc, Ninu, Bambara - R. Costin - Mengolo, Cristocea (Lungu '70), Stojanovici (Ceppelini '46), Gravenberch (Nuno Viveiros '83) - Lemnaru. Antrenor: George Ogararu.

Pandurii Targu Jiu: Gliwa - Ungurusan, Erico, Elton, Momcilovici - Nistor, Anton, Radut (Predescu '84) - Buleica (Shamshin '72), M. Roman, Shalaj (Nicoara '72). Antrenor: Petre Grigoras.

Cartonase galbene: Nuno Viveiros '85 / Momcilovici '62.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Octavian Sovre, Ovidiu Artene (asistenti) - Iulian Calin (rezerva).



U Cluj se califica dupa 20 ani in semifinalele Cupei Romaniei